We use cookies

We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from. More info

Na PREDAJ veľkometrážny 5 izbový mezonetový byt v obci Vinosady s GARÁŽOU a saunou

Street: Pezinská
City/Town: Vinosady
District: Pezinok
County: Bratislavský kraj
Category: Apartments
Type: Sale
Apartment type: Four+ bedroom apartment
Other:
257 000 €

Property description

Ponúkame na predaj veľkometrážny 5 izbový mezonetový byt s GARÁŽOU v obci Vinosady,neďaleko okresného mesta Pezinok na Pezinskej ulici. 

Byt je o rozlohe 148,08m2 + pivnica 4,98m2 a garáž 15m2. Nachádza sa v uzavretom areáli čo zaručuje pokojné bývanie, v areáli bytového domu sa nachádza upravený dvor, ktorý je pravidelne udržiávaný. Tehlový bytový dom bol daný do užívania v roku 1999. Nachádza sa na najvyššom poschodí bytového domu, bez výťahu. 

Pozostáva z 2 podlaží, pričom na 1. podlaží sa nachádzajú 3 izby, samostatná kuchyňa, komora, kúpeľňa, so sprchovacím kútom, WC, hala, loggia a dodatočne dobudovaný balkón. V podkoroví sa nachádzajú dve izby , kúpeľňa a sauna. V byte sa nachádzajú dve klimatizačné jednotky. Ohrev teplej vody a kúrenie zabezpečuje  kotol, ktorý je umiestnený v dolnej kúpeľňi.

VÝHODY: 

- garáž

- klimatizovaný byt

- veľkometrážny 

- viac generačné bývanie

- množstvo úložného priestoru

- dvor

- pivnica

- na skok do Pezinka

- voľný ihneď

- sauna 

- menší  bytový dom ( menej susedou)

Byt sa dá využiť na dvojegeneračné bývanie, prípadne na investíciu a následne prenajímanie, dá sa rozdeliť na dve bytové jednotky.  Byt je kúpou voľný a je bez tiarch. Mesačné náklady sú cca 204EUR + elektrina a voda. 

LOKALITA

Nehnuteľnosť sa nachádza v obci Vinosady so základnou občianskou vybavenosťou ako je materská a základná škola, obchody a potraviny, reštaurácie, služby, športová vybavenosť a pod.. s výbornou dopravnou dostupnosťou do okresného mesta Pezinok vzdialeného iba 3 km, vinohradníckeho mesta Modra cca 2 km a hlavného mesta Bratislava približne 20 km.

CENA

CENA je 257.000Eur .Uvedená predajná cena je konečná a zahŕňa poplatky za vypracovanie prevodovej zmluvy a návrhu na vklad vlastníckeho práva advokátskou kanceláriou ako aj úhradu správneho poplatku, za podanie návrhu na vklad vlastníckeho práva na príslušnom katastrálnom úrade.
Bezplatne zabezpečíme aj najvýhodnejšie hypotekárne financovanie.

***

Páči sa Vám naša prezentácia? Aj Vám radi pomôžeme s predajom, prenájmom Vašej nehnuteľnosti.
AKCIA! VIRTUÁLNE OBHLIADKY pre všetky naše ponuky.

Finálna cena sa môže odlišovať podľa záujmu o nehnuteľnosť.
© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Prom Real.

 

 

 

 

 

Features

Status:
active
Ownership:
personal
Usable area:
153.06 m2
Built-up area:
153.06 m2
Type:
partly re-made
Building type:
brick
Equipment type:
Unfurnished
Balcony:
yes
Loggia:
yes
Garage:
yes
Cellar:
yes
Public parking:
yes
Pantry:
yes
Year of construction:
1999
Position:
Top floor
Total area:
153.06 m2
Garage area:
15 m2

Virtual tour

Mortgage Calculator

Show on map

Broker

Nikola Macášková

Nikola Macášková

Realitný špecialista

Volám sa Nikola Macášková .

Od ukončenia školy som hľadala prácu ktorá by ma napĺňala. Prešla som si rôznymi pozíciami v obchodnom reťazci v ktorom som sa necítila doma, rada pracujem s ľuďmi a rada spoznávam nových ľuďí. V tom som spoznala Michala Kolenčíka ktorý mi dal možnosť stať sa členom tímu Prom real a tam som našla svoju vysnívanú prácu realitnej maklérky. Rada pomáham ľuďom nájsť ich vysnívané bývanie. Práca realitnej maklérky mi ponúka každodennú komunikáciu s ľuďmi. Rada sa vzdelávam a učím sa novým veciam aby boli moji klienti spokojný s mojou prácou.

Teším sa na stretnutie s Vami.

We will be happy to advise you

Similar properties