We use cookies

We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from. More info

Property description

Luxusné kompletne zariadené apartmány s privátnym bazénom len kúsok od Slovenska!

Máte radi luxus, pohodlie a výnimočný oddych? Predstavujeme vám naše úplne nové apartmány s privátnym bazénom, nachádzajúce sa v dostupnej vzdialenosti zo Slovenska.

Apartmán A1:

Úžitková plocha: Apartmán 88,85 m2 + 21 m2 terasa + 34,54 m2 záhradka SPOLU: 144,39 m2

VÝHODY:
- Plne zariadený nový kompletne dokončený apartmánový dom.
- Kompletné moderné zariadenie od nábytku, elektroniky až po príbory.
- Podzemné parkovanie a pivničná kobka v cene.
- Vlastný bazén v areáli apartmánových domov.
- Oplotený areál. Celý komplex je chránený oplotením, vstupnou (elektricky ovládanou) bránou pre vjazd vozidiel a uzamykateľnou bránkou pre vstup pre peších.
- 80 metrov od mora - 3 minúty pešou chôdzou.

Plne zariadené apartmány so štýlovým dizajnom a moderným vybavením.
Súkromný bazén len pre vás a vašich blízkych - relaxujte v teple slnečných lúčov bez obmedzení.
Ideálna poloha - len krátky výlet od Slovenska, takže si môžete vychutnať oddych bez veľkého cestovania.
Nádherné pláže a prírodné scenérie - ponorte sa do krásy okolitej prírody a objavujte nové zákutia.
Či už hľadáte miesto pre romantickú dovolenku alebo rodinnú zábavu, naše apartmány sú pre vás tou správnou voľbou. Užite si maximálny komfort a súkromie, ktoré si zaslúžite.

Neváhajte a kontaktujte nás ešte dnes, aby sme vám mohli poskytnúť viac informácií a rezervovať váš vysnívaný pobyt. Poďte objaviť nový štandard luxusu a relaxácie v našich apartmánoch s privátnym bazénom!

Nechajte sa hýčkať a zažite nezabudnuteľné chvíle v našich apartmánoch s privátnym bazénom. Vaša dokonalá dovolenka je na dosah!


Stavba pozostáva z dvoch samostatne stojacich apartmánových domov so zrkadlenou dispozíciou nadzemných podlaží a so spojeným podzemným parkovacím podlažím.

V podzemnom podlaží sa nachádza parkovanie automobilov, pivničné kobky, schodisko a výťahy sú samostatné pre obidva domy. Do podzemného podlažia sa vstupuje rampou z príjazdovej cesty. Na každom nadzemnom podlaží sa nachádzajú po dva apartmány - jeden 3-izbový a jeden 4-izbový, ktoré majú rovnakú dispozíciu na všetkých troch podlažiach, spolu v komplexe sa teda nachádza 12 apartmánov. Do všetkých apartmánov sa vstupuje zo spoločnej chodby so schodiskom a výťahom.

Obidva apartmánové domy sú ukončené plochou strechou, ktorá je prístupná zo spoločného schodiska pre všetky apartmány výstupom a slúži ako spoločná terasa s výhľadom na more. Z konštrukčného hľadiska objekt apartmánových domov a garáže pozostáva zo železobetónovej monolitickej konštrukcie.

Súčasťou vybavenia apartmánových domov je aj spoločná terasa v záhrade a spoločný bazén veľkosti približne 9x4m obkolesený spevnenými plochami.

Celý komplex je chránený oplotením, vstupnou (elektricky ovládanou) bránou pre vjazd vozidiel a uzamykateľnou bránkou pre vstup pre peších.

LOKALITA: Ostrov Ugljan
Tento ostrovný priestor v zadarskom zálive spolu s mestom Zadar predstavuje jeden z najlepších a najnavštevovanejších častí chorvátskeho Mediteránu. Je pokrytý bujnou mediteránskou vegetáciou a spojením s morom, skrášľujú mnohé zátoky rôznych veľkostí a tvarov. Je relatívne husto osídlený, zvlášť jeho severovýchodné brehy, na ktorých sa nachádza 7 prekrásnych osád ako sedem drahokamov. Najväčší z nich je Preko, a potom Ugljan. Všetky miesta na ostrove zanechávajú dojem harmonického spojenia honosnej mediteránskej prírody a bohatého kultúrno-historického dedičstva, ale aj modernej zábavy a rozptýlenia. Zoznámte sa s ostrovom Ugljan a cyklotrasami vedúcimi cez malebné malé osady, mnohé prírodné zátoky, zvlášť tie v Mulinách, ktoré sú vhodným kotviskom pre jachtárov.

Features

Status:
active
Ownership:
corporate
Usable area:
144.39 m2
Type:
new Building
Number of rooms:
4
Garage:
yes
Cellar:
yes
Public parking:
yes
Lift:
yes
Floor:
1
Internet:
yes
Cable TV:
yes

Mortgage Calculator

Show on map

Broker

Mgr. MBA Marian Turza

Mgr. MBA Marian Turza

Realitný špecialista

  • Slovensky
  • Pусский
  • Deutsch
  • English
  • Česky

Po rokoch práce v oblasti IT a viacerých nadnárodných korporátov som sa rozhodol naplno venovať sa tomu, čo ma naozaj baví. Stretávaniu sa a pomáhaniu ľuďom, plneniu ich snov, spoznávaniu nového. Sedavá práca za počítačom, Excel, reporty a naháňanie imaginárnych KPI´s a večné porady pre mňa príliš nie sú . A v práci realitného makléra sa sklbuje všetko to, čo mám na živote rád a čo som v podstate posledných pár rokov aj robil pre rodinu, priateľov, či známych. Hľadanie a profesionálna prezentácia nehnuteľností na predaj, či nájdenie vysnívaného miesta, ktoré sa stane Vašim novým domovom. Alebo nájsť vhodnú investičnú príležitosť prípadne krásny rekreačný objekt. Teším sa, že budem môcť v budúcnosti pomôcť možno i Vám a možno aj trošku inak, ako to robia bežné slovenské realitky. Pre bližšie info a spoluprácu ma neváhajte kontaktovať, teším sa na Vás!

We will be happy to advise you

Similar properties