We use cookies

We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from. More info

Sale Family house, Family house, Malobielska, Senec, Slovakia

Internal ID: 012-244564
Street: Malobielska
City/Town: Veľký Biel
District: Senec
County: Bratislavský kraj
Category: Houses
Type: Sale
House type: Family house
Price at agency

Property description

Ponúkame na predaj veľkorysý pozemok so starším domom v obci Veľký Biel, okrese Senec, katastrálne územie Malý Biel na ulici Malobielská.

Pozemok je o rozlohe 4221m2, rodinný dom je v pôvodnom stave, vhodný na rekonštrukciu, prípadne na zbúranie. Na pozemku sa nachádza aj samostatná bytová jednotka ktorá sa skladá s jednej samostatnej izby, kuchyne a kúpeľne.

Rodinný dom bol postavený v roku 1938, prístavba rodinného domu 1976. V roku 2014 bol vyhotovený nový krov s betónovou a škridlovou krytinou. Dom je napojený na všetky inžinierske siete, voda, kanalizácia, plyn a elektrina.

Veľmi dobrá investičná príležitosť, vzhľadom na to že sa dá na pozemku postaviť viac bytových jednotiek a následne ich prenajímať. Na pozemku sa nachádza pivnica, dve garáže a hospodárske budovy. Pozemok sa dá rozdeliť na viac parciel, nakoľko je prístupný z dvoch strán, je v udržiavanom stave.

DISPOZÍCIA DOMU:
- vstupná chodba
- kuchyňa
- štyri samostatné izby
- kúpeľňa


LOKALITA

Obec Veľký Biel sa nachádza približne 15 kilometrov od Bratislavy a minútu od okresného mesta Senec.
Poloha ponúkanej nehnuteľnosti je ideálna, nakoľko v okolí je pôvodná zástavba rodinných domov(žiaden satelit), tiché príjemné prostredie v blízkosti prírody s možnosťami pre cyklovýlety, alebo oddych pri vyhľadávanom Bielskom jazere.

KOMPLETNÁ OBČIANSKA VYBAVENOSŤ do pár minút chôdzou od rodinného domu je materská štátna škôlka a súkromná škôlka, základná škola, obchod, zdravotné stredisko (zubár, lekár pre deti, dospelých a dorast, lekáreň), pošta, kostol a vyhľadávaná artézska studňa.
DOPRAVA ponúka možnosť využitia vlakovej zastávky s pravidelnou vlakovou dopravou cca 15 minút chôdzou od domu. Autobusová zastávka vzdialená cca 5 minút chôdzou od domu.
S autom máte do pár minút dostupné priame napojenie na diaľnicu D1 z lokality Malý Biel, alebo využitie Starej Seneckej cesty I/61.

Features

Status:
active
Ownership:
personal
Land area:
4221 m2
Type:
original condition
Number of rooms:
4
Garage:
yes
Cellar:
yes
Public outdoor parking:
yes
Total area:
4221 m2
Utilities:
yes
Water:
yes
Electric:
yes
Gas:
yes
Sewage:
yes
On land - water supply:
yes
Central:
yes
Internet:
yes
Cable TV:
yes

Mortgage Calculator

Show on map

Broker

Nikola Macášková

Nikola Macášková

Realitný špecialista

Volám sa Nikola Macášková .

Od ukončenia školy som hľadala prácu ktorá by ma napĺňala. Prešla som si rôznymi pozíciami v obchodnom reťazci v ktorom som sa necítila doma, rada pracujem s ľuďmi a rada spoznávam nových ľuďí. V tom som spoznala Michala Kolenčíka ktorý mi dal možnosť stať sa členom tímu Prom real a tam som našla svoju vysnívanú prácu realitnej maklérky. Rada pomáham ľuďom nájsť ich vysnívané bývanie. Práca realitnej maklérky mi ponúka každodennú komunikáciu s ľuďmi. Rada sa vzdelávam a učím sa novým veciam aby boli moji klienti spokojný s mojou prácou.

Teším sa na stretnutie s Vami.

We will be happy to advise you

Similar properties