We use cookies

We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from. More info

Sale Building, Building, Centrum, Pezinok, Slovakia

Internal ID: 001-821365
Street: Centrum
City/Town: Pezinok
District: Pezinok
County: Bratislavský kraj
Category: Objects
Type: Sale
Object type: Polyfunctional building
Price at agency

Property description

Naša realitná kancelária ponúka na predaj polyfunkčnú budovu „HOTEL Vinársky dom“ v centre Pezinka, na Holubyho ulici, s vlastným parkoviskom na Hrnčiarskej ulici.

Budova bola skolaudovaná v roku 2002 a 2003, postavená na pozemku o rozlohe 2644 m². Celková podlahová plocha je 3312 m². Hotel poskytuje ubytovanie v 18 dvojlôžkových a 5 trojlôžkových izbách, s celkovou kapacitou 50 lôžok. Budova je napojená na všetky inžinierske siete, vrátane optického internetu a má vlastné studne.

Uličná časť: 4-podlažná budova s reštauráciou, bankou, kaviarňou a apartmánom s terasou. Vykurovanie je ústredné, s monitorovacím kamerovým systémom.

Dvorné krídla: Severné a južné krídlo obsahujú vinné archívy, práčovňu, kuchyne a spoločenské miestnosti. Južné krídlo má 10 izieb.

Hotelové nádvorie: Prekryté pultovým prestrešením, so spoločenskými priestormi.

Vináreň: Modernizovaná v roku 2020, s degustačnou sálou, barom, kuchynkou a skladom.

Drobné stavby: Dielňa, skladovací a parkovací prístrešok, oceľový prístrešok pre autá.

Vonkajšie parkovisko: Betónová zámková dlažba, časť oplotená a uzamykateľná.

Hotel má nízke mesačné náklady, ktoré pokrýva prenájom bankových priestorov.

Features

Status:
active
Ownership:
unsettled
Usable area:
2000 m2
Built-up area:
2000 m2
Total area:
2000 m2

Show on map

Broker

Ing. Michal Kolenčík

Ing. Michal Kolenčík

CEO, licencovaný realitný špecialista

  • Slovensky
  • Česky
  • English
  • Polskie
  • lrm
  • narks

Volám sa Ing. Michal Kolenčík, som zakladateľom a realitným špecialistom z realitnej kancelárie Prom real.

Už 15 rokov sa venujem práci s ľuďmi v rôznych odvetviach. Pred 9 rokmi som sa rozhodol otvoriť realitnú kanceláriu Prom real v meste Pezinok a začal sa realitám venovať naplno. Od tej chvíle som sa plne venoval realitnej oblasti a môj entuziazmus a oddanosť práci nám rýchlo priniesli výnimočné výsledky.

Sme hrdí na to, že sme medzi top hráčmi na trhu v Pezinku a širokom okolí. Naša expanzia pokračuje, s pobočkami v Bratislave a Trenčíne, a s aktuálnymi plánmi otvárať nové pobočky v ďalších mestách.

Od samého začiatku som si kládol za cieľ poskytovať služby na najvyššej úrovni, a preto spolupracujeme s odborníkmi v obore. Naša realitná kancelária je hrdým členom NARKS a Združenia realitných kancelárií Slovenska.

We will be happy to advise you

Similar properties