We use cookies

We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from. More info

Sale Commercial premises, Commercial premises, Skalica, Slovakia

Internal ID: 42-5
City/Town: Holíč
District: Skalica
County: Trnavský kraj
Category: Objects
Type: Sale
Object type: Commercial object
Price at agency

Property description

Výnimočná príležitosť otvára svoje dvere v historickom centre Holíča! Ponúkame Vám jedinečnú staršiu budovu s vypracovaným projektom na luxusné byty, kde na prízemí nájdete taktiež exkluzívne obchodné priestory na predaj.

Hlavné Výhody:

Výborná Lokalita: Nachádza sa v srdci Holíča, čo znamená, že všetky dôležité body sú v dosahu ruky. Mesto Holíč je strategicky umiestnené na hlavných ťahoch, čo z neho robí dôležitú križovatku so skvelým prístupom.

Projekt na Byty: S kompletným projektom na pestavbu tejto budovy na moderné a luxusné byty, máte príležitosť vytvoriť si vlastný rezidenčný priestor s historickým nádychom.

Obchodné Priestory na Prízemí: Prízemie tejto budovy je vyhradené pre obchodné priestory, čo predstavuje výnimočnú obchodnú príležitosť. Využite svoju podnikateľskú vizi v centre mesta a získajte konkurenčnú výhodu.

Dopravná Dostupnosť: Holíč je križovatkou hlavných ťahov, čo zabezpečuje výbornú dostupnosť pre obyvateľov a zákazníkov. Dopravná pohoda je kľúčom k prosperite vášho nového projektu.

Nezmeškajte túto výnimočnú príležitosť stať sa majiteľom unikátneho priestoru v srdci Holíča. Pre viac informácií alebo pre obhliadku nás neváhajte kontaktovať.

Features

Status:
active
Ownership:
corporate
Built-up area:
2000 m2
Type:
original condition

Show on map

Broker

Emma Talapková

Emma Talapková

Realitný poradca

  • Slovensky
  • English
  • sora

We will be happy to advise you

Similar properties