We use cookies

We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from. More info

Sale Land – for living, Land – for living, Trenčín, Slovakia

Internal ID: 38-27
Street: Bratislavská
City/Town: Trenčín
District: Trenčín
County: Trenčiansky kraj
Category: Land
Type: Sale
Land type: Land – for living
29 900 €
Exclusive offer

Property description

[b]PROM REAL [/b]Vám dáva do pozornosti pozemok s krásnymi výhľadmi v srdci malebnej prírody obce Horná Súča - časť Vlčí Vrch. Pozemky C, D - sú vhodné na výstavbu rodinných domov v súlade s územným plánom obce. Pozemky A, B sa predáva ako trvalý trávnatý porasť a je možné ich zakúpiť spolu s niektorým stavebným pozemkom.
Cena je predmetom vzájomnej individuálnej dohody.
Cena pozemkov C a D vrátane podielu na prístupovej ceste je [b]29.900 €[/b], pozemok A [b]10.374 €[/b] a pozemok B [b]13.546 €[/b]
[b]Výmery pozemkov sú nasledovné:[/b]
A - 1.596 m2 + podiel na prístupovej ceste
B - 2.084 m2 + podiel na prístupovej ceste
C - 660 m2 + podiel na prístupovej ceste
D - 658 m2 + podiel na prístupovej ceste
V rámci IS možnosť napojenia na elektrickú energiu, vlastná studňa
[b]VÝHODY:[/b]
Je to najvyššie položená Hornosúčanská kopanica, ktorá poskytuje krásny výhľad do širokého okolia – do Súčanského údolia, na okolité kopce i vzdialené pohoria, na časť Trenčína i blízku Moravu. Vlčí Vrch je vzdialený od ústredia obce 4 až 5 km severozápadne smerom k hranici s Českou republikou. Vzdialenosť od Krajského mesta Trenčín približne 18 km.
Medzi najväčšie benefity patrí malebná príroda s krásnymi výhľadmi a dobrá dostupnosť či už do obce Horná Súča alebo Trenčína.


Ponuku Vám rada ukáže Alena Vančová - zavolajte mi a dohodnite si čas, ktorý Vám bude vyhovovať:
[b]Ing. Alena Vančová PROM REAL 0904 854 774 vancova@promreal.sk[/b]

Features

Status:
active
Ownership:
unsettled
Land area:
660 m2

Show on map

Broker

Ing. Alena Vančová

Ing. Alena Vančová

licencovaný realitný špecialista

  • Slovensky
  • lrm
  • narks

Realitám sa naplno venujem 9 rokov. Patrím k tým šťastným, ktorých práca naozaj baví a napĺňa. Spoľahlivosť, kvalitne odvedená práca, korektné jednanie a ľudský prístup je pre mňa prioritou pri každom predaji. S klientami si budujem dlhodobé a priateľské vzťahy.

Vďaka mojim dlhoročným skúsenostiam, špičkovému právnemu servisu a za použitia najmodernejších technológií pri prezentácií nehnuteľností môžete aj vy s radosťou predaj nehnuteľnosti zveriť do mojich rúk.
Teším sa na stretnutie s Vami.

We will be happy to advise you

Similar properties