We use cookies

We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from. More info

Sale Land – for living, Land – for living, Pod zámkom, Malacky, Slovak

Internal ID: 032-4585
City/Town: Borinka
District: Malacky
County: Bratislavský kraj
Category: Land
Type: Sale
Land type: Land – for living
375 000 €

Property description

Nádherný veľkorysý pozemok pod lesom, ktorého časť patrí aj majiteľovi pozemku v Borinke priamo pod hradom Pajštún, v pokojnej a vyhľadávanej lokalite "Pod zámkom" s rozlohou 1942 m2 uspokojí aj náročného klienta a je určený pre tých, čo vedia, čo chcú.
I napriek lukratívnosti pozemku je cena za m2 len 195 Eur, čo je oproti priemernej realizačnej cene predaja za m2 v Borinke /250 Eur/ naozaj skvelá ponuka!
A oproti iným mestský častiam v okolí Bratislavy je ponuka stavebných pozemkov v Borinke obmedzená, čo zaručuje garanciu hodnoty pozemku v budúcnosti!

VÝHODY:
- Vybudované všetky inžinierske siete na pozemku.
- Prístupová cesta priamo na pozemok.
- Nádherná prírodná lokalita s bohatou faunou a flórou a s vlastným kúskom lesa.
- Pozemok voľný ku predaju ihneď.
- Výborná dostupnosť na diaľničný obchvat.
- Možnosť rozšírenia pozemku o vedľajší pozemok, ktorý patrí majiteľovi tohto pozemku a príležitosť mať pozemok s celkovou rozlohou 3951 m2.
- Turistické, bežecké a cyklistické trasy v bezprostrednom okolí.
- Tiché a ničím nerušené bývanie v slepej ulici v prémiovej rezidenčnej oblasti.
- V prípade kúpy tohto pozemku kvalitný prémiový architektonický a realizačný projekt, ako aj projekt interéru domu od renomovaných architektov ORTUTA Architects v
hodnote 30 000 Eur s úžitkovou 350 m2 na ktorý už v minulosti bolo vydané právoplatné SP a spĺňa všetky náležitosti ÚPI v cene pozemku. A to je možnosť podľa ÚPI
vybudovať ešte ďalšie poschodie! Dizajn domu nájdete vo fotogalérii.
- Pri kúpe oboch pozemkov dohoda na cene možná.

V uvedenej cene zabezpečíme kompletný realitný a právny servis.
Nehnuteľnosť je možné financovať aj prostredníctvom úveru. Najvýhodnejšie HYPOTEKÁRNE financovanie zabezpečí špecialista BEZPLATNE!
***
© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Prom Real
Finálna cena sa môže odlišovať podľa záujmu o nehnuteľnosť.

Features

Status:
active
Ownership:
unsettled
Land area:
1942 m2

Show on map

Broker

Mgr. MBA Marian Turza

Mgr. MBA Marian Turza

Realitný špecialista

  • Slovensky
  • Pусский
  • Deutsch
  • English
  • Česky

Po rokoch práce v oblasti IT a viacerých nadnárodných korporátov som sa rozhodol naplno venovať sa tomu, čo ma naozaj baví. Stretávaniu sa a pomáhaniu ľuďom, plneniu ich snov, spoznávaniu nového. Sedavá práca za počítačom, Excel, reporty a naháňanie imaginárnych KPI´s a večné porady pre mňa príliš nie sú . A v práci realitného makléra sa sklbuje všetko to, čo mám na živote rád a čo som v podstate posledných pár rokov aj robil pre rodinu, priateľov, či známych. Hľadanie a profesionálna prezentácia nehnuteľností na predaj, či nájdenie vysnívaného miesta, ktoré sa stane Vašim novým domovom. Alebo nájsť vhodnú investičnú príležitosť prípadne krásny rekreačný objekt. Teším sa, že budem môcť v budúcnosti pomôcť možno i Vám a možno aj trošku inak, ako to robia bežné slovenské realitky. Pre bližšie info a spoluprácu ma neváhajte kontaktovať, teším sa na Vás!

We will be happy to advise you

Similar properties