Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

MALÉ KRASŇANY štýlový 2i byt s garážou

Ulica: Malokrasňanská
Obec: Bratislava-Rača
Okres: Bratislava III
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 2-izbový byt
610 €/mesiac

Popis nehnuteľnosti

Vo výhradnom zastúpení klineta ponúkame prenájom kompletne zariadeného 2-izbového bytu v projekte Malé Krasňany. Jeho najsilnejšími stránkami sú:
+kompletné nadštandardé zariadenie

+parkovacie miesto v podzemnej garáži

+klimatizácia

+byt v kvalitnej novostavbe

+klimatizácia

+lokalita

BYT

Byt sa nachádza na 4. podlaží. Dispozične pozostáva z obývačky spojenej z kychyňou a jedálenskou časťou, spálne, kúpeľne s WC a šatníka. Byt disponuje aj balkónom s vchodom z obývačky. Prenajíma sa kompletne zariadený nábytkom a elektronikou, vrátane klimatizácie v oboch izbách, 65' TV, rekuperácie atď.

Na druhom podzemnom podlaží sa nachádzajú garáže, kde má budúci nájomca okrem parkovacieho státia k dispozícii aj pivničnú kobku. 

LOKALITA

Projekt Malé Krasňany je obľúbený vďaka polohe, ktorá ponúka dobrú dopravnú dostupnosť do centra Bratislavy a zároveň pokojné bývanie len na skok od prírody. Okolité vinohrady a lesy sú obyvateľmi využívané na aktívny oddych v prírode.

CENA

Cenu mesačné prenájmu tvojí prenájom bytu 610EUR, energie vrátane TV a internetu 200EUR a prenájmu garáže 60EUR, spolu 870EUR/mesiac.

Pri podpise zmluvy sa hradí nájomne za mesiac vopred, depozit a sprostredkovateľská provízia. Byt je dostupný k nasťahovaniu ihneď.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
56 m2
Stav:
novostavba
Balkón:
áno
Garáž:
áno
Výťah:
áno
Celková plocha:
56 m2

Virtuálna prehliadka

Pozrieť na mape

Maklér

Adam Glváč

Adam Glváč

Realitný špecialista

  • Slovensky
  • English

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti