Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Popis nehnuteľnosti

Ak hľadáte pokojné bývanie v tesnej blízkosti Bratislavy s dostatočným priestorom ako v interiéri tak aj exteriéri, rád vám predstavím tento nádherný tehlový dom s podlahovým kúrením, upravenou záhradou kolaudovaný v roku 2018.

VÝHODY:

 - upravený pozemok o veľkosti 600m²

 - okrasné a ovocné dreviny

 - automatická závlaha vlastnou studňou

 - záhradný domček

 - elektricky ovládaná brána na parkovanie pre 2 vozidlá

 - zámková dlažba

 - prestrešená terasa o veľkosti 18m² s elektricky ovládanou slnečnou clonou

 - úžitková plocha domu 100m²

 - plne pochôdzna povala s množstvom úložného priestoru

 - špajza, šatník

 - dom sa predáva s nasledovným zariadením -> kuchynská linka, vstavané spotrebiče, sanita, vstavané skrine v izbách

 - vykurovanie je teplovodné podlahové s tepelným čerpadlom zn. Panasonic

 - dom disponuje klimatizáciou s dvomi decentralizovanými rekuperačnými jednotkami 

 - krb po revízií

 

DISPOZÍCIA:

Vstupnou bránou vojdeme do upravenej záhrady plnej zelene a stromov. Vstupom do domu vojdeme do vstupnej chodby odkiaľ je vstup do miestnosti s vnútornou jednotkou tepelného čerpadla a bojlerom. Vstupom z chodby vojdeme do dennej časti kde je priestranná obývačka s kuchyňou o veľkosti 33,85m², špajzou a výstupom na prestrešenú terasu. Chodbou sa po ľavej strane dostaneme do pracovne o veľkosti 5,83m², detskej  izby 9,68m², hosťovskej izby 13,43m², spálne so šatníkom 12,68m². Dom má samostatnú toaletou s umývadlom a krásnou kúpeľnou so sprchovacím kútom, toaletou a miestom pre práčku a sušičku.

 

INFORMÁCIE:

Dom bol kolaudovaný v roku 2018, veľkosť pozemku je 600m² a úžitková plocha domu je 100m². Dom je postavený z tehly 30cm Wienerberger s polystyrénovým zateplením 15cm. Strecha je valbová a plne pochôdzna. Vykurovanie je teplovodné podlahové a dom je plne klimatizovaný. 

 

NÁKLADY pre 3 osoby:

VODA - Zdravotechnika 12€ mesačne

Kanalizácia - 18€ mesačne, (5,90EUR mesačne 1osoba)

Elektrika - 73€ mesačne

Optický internet - Telekom 19€ mesačne

Vývoz komunálneho odpadu - 106EUR ročne, pri 120l.nádobe s vývozom 2x mesačne

HODNOTENIE MAKLÉRA:
Dom pôsobí veľmi príjemným, čistým, rodinným dojmom a naozaj vidno, že majitelia sa oň starajú poctivo. Domyslené sú detaily od exteriéru ako napr. zámková dlažba, elektrická slnečná clona, výber okrasných drevín či ovocných stromov a kríkov, vkusný záhradný domček, automatickú závlahu a parkovacie miesta.

V interiéri cítiť vkus a praktickosť, obývačka s kuchyňou je priestranná a svetlá, ako aj dostatok izieb bez zbytočného a nevyužitého priestoru, úložného priestoru v špajzi a plne pochôdzneho podkrovia.

Okolie ako aj samotnú lokalitu hodnotím ako príjemnú a tichú, nakoľko oblasť je zabývaná a bez developerskej výstavby. Príjemná je aj odlišnosť každého domu v okolí, nakoľko nie sú všetky rovnaké z katalógu. Cestovanie do hlavného mesta je úplne bezproblémové aj v čase špičky, do 20 min. ste v centre mesta či v Petržalke. Výhodou je aj vlaková doprava ktorá ponúka alternatívu k doprave autom, vlaková stanica je 1km od domu. Plánovaná je v budúcnosti aj cyktotrasa ktorá bude 500m od domu. . V súčasnosti je možná prechádzka po budúcej cyklotrase až do Pomlé parku v Šamoríne. Obec Kvetoslavov disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou ako Billa, BENU lekáreň, trafika, mäsiar, pekáreň, Pepco, cukráreň s kaviarňou, fitness, detské centrum, dve škôlky a výstavba štátnej základnej školy ktorej zámer je už schválený.

 

CENA:

358 990 EUR

Celková cena domu je vrátane realitného a právneho servisu. V prípade potreby Vám vieme zabezpečiť bezplatne hypotekárne poradenstvo. 

V prípade ak vás ponuka zaujala, rád vás týmto krásnym domom prevediem.

Páči sa Vám naša prezentácia? Aj Vám radi pomôžeme s predajom, prenájmom Vašej nehnuteľnosti.

© Fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Prom Real.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
600 m2
Úžitková plocha:
100 m2
Zastavaná plocha:
145 m2
Stav:
novostavba
Počet izieb:
5
Terasa:
áno
Špajza:
áno
Rok kolaudácie:
2018
Celková plocha:
100 m2
Terasa plocha:
18 m2
Vykurovanie - podlahové:
áno
Internet:
áno

Virtuálna prehliadka

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Ivan Kormúth

Ivan Kormúth

Realitný špecialista

Licencovaný realitný maklér  

Realitám ako aj poisťovníctvu sa venujem roky a základom úspešného predaja je  byť slušný, otvorený, diskrétny, profesionálny, empatický, ľudský a etický.

Úspechom v predaji je v prvom rade spokojnosť klientov ako predávajúcich, tak i kupujúcich. Pravidelné vzdelávanie v realitnom sektore ako aj roky praxe zaručujú pokojné a úspešné zavŕšenie predaja Vašej nehnuteľnosti.

Množstvo klientov s ktorými som v kontakte aj niekoľko rokov po úspešných predajoch a ich odporúčanie novým klientom je známkou ich spokojnosti a kvalite mnou ponúkaných služieb. Moju prácu najlepšie vystihuje spokojnosť klientov a ich recenzie ktoré sú verejné. 

Teším sa na našu spoluprácu.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti