Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na prenájom priestranný 3 izbový byt s loggiou v novostave VINICE s parkovacím miestom v Pezinku na Obchodnej ulici. 

Byt sa nachádza na 3.poschodí s výťahom. Rozloha bytu je 88,94m2+ loggia 7,17m2. K bytu prislúcha parkovacie miesto ktoré sa nachádza za bytovým domom. Druhé parkovacie miesto sa dá prenajať za príplatok. 

Prenajíma  sa zariadený. Kuchyňa je vybavená vstavanými spotrebičmi, umývačka riadu, vstaný sporák, varná doska , chladnička s mrazničkou. V obývacej časťi zostáva gauč, stolík pod TV, detská izba je vybavená postelou, v spálni sa nachádza manželská posteľ,  v kúpeľni práčka. Byt je priestranný a vzdušný. V byte bude dobudovaná klimatizačná jednotka. 

DISPOZÍCIA

- vstupná chodba

- kuchyňa 

obývacia izba s výstupom na loggiu

dve samostatné izby

- toaleta

- kúpeľňa s vaňou

VÝHODY: 

- novostavba

- parkovacie miesto

- výborná lokalita

- priestranný

- svetlý

- výťah

 - veľkometrážny 

- klimatizácia

- zariadený byt

 - množstvo úložného priestoru

Byt je voľný  ihneď. Mesačné nájomné je 890EUR, vrátane enrgii  a parkovacieho miesta, druhé miesto za príplatok. Internet a televíziu si zabezpečuje nájomník sám. 

Pri podpise nájomnej zmluvy sa platí mesačné nájomné 890EUR + depozit 890EUR a provízia pre RK v rovnakej výške. 

LOKALITA
Kompletná občianska vybavenosť v okolí je veľkou výhodou. Autobusová zastávka 5min. pešou chôdzou.

Pezinok je vinohradnícke mesto na úpätí Malých Karpát s rôznymi možnosťami na turistiku, cykloturistiku, jazdu na koni a príjemný oddych, zároveň vzdialené od Bratislavy iba na 15 minút.

V meste sa konajú rôzne kultúrne a spoločenské podujatia vrátane Pezinského vinobrania, má priame autobusové a železničné spojenie s Bratislavou. Kompletná občianska vybavenosť mesta sú škôlky, základné a stredné školy vrátane gymnázia a obchodnej akadémie, MHD, zdravotné stredisko, nemocnica, lekárne, supermarkety (Jednota, Billa, Kaufland, Lidl, TESCO) nákupné centrá (Mólo, Plus), plaváreň, judo aréna. 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
88 m2
Podlahová plocha:
88 m2
Stav:
novostavba
Loggia:
áno
Pivnica:
áno
Pozícia:
vyššie poschodie
Celková plocha:
88 m2
Vykurovanie - centrálne:
áno

Virtuálna prehliadka

Pozrieť na mape

Maklér

Nikola Macášková

Nikola Macášková

Realitný špecialista

Volám sa Nikola Macášková .

Od ukončenia školy som hľadala prácu ktorá by ma napĺňala. Prešla som si rôznymi pozíciami v obchodnom reťazci v ktorom som sa necítila doma, rada pracujem s ľuďmi a rada spoznávam nových ľuďí. V tom som spoznala Michala Kolenčíka ktorý mi dal možnosť stať sa členom tímu Prom real a tam som našla svoju vysnívanú prácu realitnej maklérky. Rada pomáham ľuďom nájsť ich vysnívané bývanie. Práca realitnej maklérky mi ponúka každodennú komunikáciu s ľuďmi. Rada sa vzdelávam a učím sa novým veciam aby boli moji klienti spokojný s mojou prácou.

Teším sa na stretnutie s Vami.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti