Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Predaj CHOPOK - JASNÁ Chalet 3 izbový 72 m2 kompletne luxusne zariadený

Interné ID: CHALET CHOPOK
Obec: Demänovská Dolina
Okres: Liptovský Mikuláš
Kraj: Žilinský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: Rekreačný apartmán
460 000 €
vrátane kompletného vybavenia

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária Prom real ponúka exkluzívne na predaj luxusný nadčasový Chalet v Demänovskej doline – CHOPOK – Jasná len 50 metrov od vleku. Ide o 3 izbový apartmán situovaný na 1. poschodí samostatného dvoj-poschodového Chaletu, kompletne moderne a nadčasovo zariadený priamo na užívanie, ktorého príslušenstvom je aj menšia 1 m2 pivnica na prízemí a spoločná miestnosť na skladovanie lyží, resp. bicyklov.

Dispozícia:

2 veľké samostatné oddelené spálne (rozloha: 13 m2 a 12 m2),

2 kúpeľne, pričom jedna so sprchovým kútom je priamo prepojená s tzv. rodičovskou spálňou, druhá kúpeľňa je tzv. wellness, prepojená aj na druhú samostatnú spálňu a nachádza sa tu vírivá vaňa (jacuzzy) a infra saunou,

obývacia izba prepojená s kuchyňou a jedálenskou časťou,

na chodbe je priestor pre šatník,

terasa s nádherným romantickým výhľadom.

Celková plocha chaletu s terasou a pivnicou je 72 m2, z toho úžitková plocha  65 m2, veľkosť terasy = 6 m2, skladový priestor 1 m2.

Parkovanie je zabezpečené priamo pri Chalete.

V prípade, ak máte chuť na dobrú kávu alebo si posedieť v príjemnom prostredí na večeru len pár metrov je k dispozícii Hotel Pošta, resp. Hotel Grand.

Chalet je možné využívať aj investične na prenájom buď priamo, alebo cez správcovskú spoločnosť.

Lokalita:

Nádherná príroda Demänovskej doliny, najlepšie lyžiarske stredisko na Slovensku v dosahu, moderné lyžiarske vleky, celoročné aquaparky, príjemný dizajn Chaletu, solitérny nábytok, dostatok priestoru, súkromné jacuzzy, príjemná atmosféra priamo v lone prírody na úpätí Chopku – to všetko môžete mať, ak neváhajte kontaktovať makléra: Ing. Andrea Stránska, 0905 637 376.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
72 m2
Podlahová plocha:
65 m2
Skladová plocha:
1 m2
Stav:
novostavba
Počet izieb:
3
Energetický certifikát:
A
Energetická náročnosť budovy:
Energetický ekonomický
Typ budovy:
zmiešané
Typ výbavy:
kompletne vybavený
Terasa:
áno
Rok výstavby:
2019
Rok kolaudácie:
2019
Počet poschodí od prízemia vyššie:
2
Poschodie:
1
Celková plocha:
72 m2
Terasa plocha:
6 m2
Počet terás:
1
Inžinierske siete:
áno
Vykurovanie - lokálne:
áno
Internet:
áno
Optická sieť:
áno

Virtuálna prehliadka

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Andrea Stránska

Ing. Andrea Stránska

Realitný špecialista

  • Slovensky
  • Magyar
  • English

Andrea Stránska, realitný špecialista

Profesionalita, trpezlivosť, úcta a empatia, korektnosť a zodpovedný prístup sú hodnoty, ktorými sa riadim celý svoj pracovný profesionálny život. Aj to je jeden z dôvodov, prečo som sa rozhodla stať sa členom tímu Prom real. Počas môjho 18 ročného pôsobenia v podnikateľskej sfére som získala odborné zručnosti v oblasti realít, skúsenosti s predajom bytov a nebytových priestorov, predajom domov a rôznych pozemkov, viníc, zámku, prenájmom bytových a nebytových priestorov. Pracovala som aj na menších developerských projektoch a mám skúsenosti v oblasti financovania nehnuteľností. Veľmi rada pracujem s ľuďmi a pomáham im splniť ich očakávania. Ak máte radi profesionálny a ľudský prístup a potrebujete poradiť, neváhajte ma kontaktovať.

Teším sa na stretnutie s Vami.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti