Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Popis nehnuteľnosti

PROM REAL má pre Vás na predaj veľký rodinný dom obci Kostolné - Babulicov Vrch časť U Tížikov. Dom je v dobrom technickom stave s možnosťou okamžitého nasťahovania. Spolu s domom sa predáva taktiež hospodárska budova a krásny pozemok s nádhernými výhľadmi. Pozemok má potenciál taktiež rozčlenenia na menšie časti. Na dvore sa nachádzajú hospodárske budovy.
Samotný dom je z časti podpivničený, Prízemie tvorí kuchyňa, obývacia izba, spálňa, samostatné WC a kúpeľňa, technická časť ako sú špajza, sklad a ďaľšia kúpeľňa. Na prízemí nájdeme ešte  miestnosť so samostatným vchodom z vonku. Nie veľkými technickými úpravami sa dá z nej vytvoriť samostatná bytová jednotka. Poschodie pozostáva z dvoch samostatných izieb, chodby, schodiska a povalovej časti.

Dom bol postupne rekonštruovaný, vrátane kúpelňe, kúrenia, okien, elektroinštalácií, kuchynskej linky. Je v dobrom technickom stave s možnosťou okamžitého nasťahovania. 

Osada U Tížikov, obec Kostolné časť Babulicov vrch je vsadená do prostredia krásnej prírody Myjavských kopaníc. Vzdialenosť do okresného mesta Myjava len 8 km. Nová asfaltová príjazdová cesta. 

VÝHODY:
- tichá lokalita v krásnom prostredí s dobrou dobpravnou dostupnosťou
- krásny slnečný pozemok vhodný na pestovanie, chov zvierat
- dom v dobrom technickom stave s možnosťou okamžitého nasťahovania

CENA: 250.000 €

V prípade záujmu o obhliadku ma môžete kontaktovať na:

Ing. Alena Vančová, tel.: 0904 854 774 vancova@promreal.sk

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
4822 m2
Typ zeme:
prevažne rovná
Stav:
čiastočne prerobený
Počet izieb:
5
Balkón:
áno
Terasa:
áno
Pivnica:
áno
Špajza:
áno
Dielňa:
áno
Celková plocha:
200 m2
Vykurovanie - centrálne:
áno

Virtuálna prehliadka

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Alena Vančová

Ing. Alena Vančová

licencovaný realitný špecialista

  • Slovensky
  • lrm
  • narks

Realitám sa naplno venujem 9 rokov. Patrím k tým šťastným, ktorých práca naozaj baví a napĺňa. Spoľahlivosť, kvalitne odvedená práca, korektné jednanie a ľudský prístup je pre mňa prioritou pri každom predaji. S klientami si budujem dlhodobé a priateľské vzťahy.

Vďaka mojim dlhoročným skúsenostiam, špičkovému právnemu servisu a za použitia najmodernejších technológií pri prezentácií nehnuteľností môžete aj vy s radosťou predaj nehnuteľnosti zveriť do mojich rúk.
Teším sa na stretnutie s Vami.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti