Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

EXKLUZÍVNE na predaj krásny poschodový dom s dvoma záhradami, terasou, krytým parkovaním a záhradným domčekom

Ulica: Obuvnícka
Obec: Stupava
Okres: Malacky
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
269 990 €

Popis nehnuteľnosti

Túžite po tichom a pokojnom bývaní v blízkej dostupnosti do Bratislavy? 

Radi vám predstavíme krásny, zariadený 3 izbový dom s dvoma záhradami, krytým parkovaním pre 2 autá a záhradným domčekom.

 

VÝHODY:

- dve záhrady, každá orientovaná na inú svetovú stranu

- kolaudácia v roku 2018

- prvá terasa je krytá o veľkosti 21m²

- druhá terasa o veľkosti 12,5m²

- podlahová plocha domu 77m²

- prístrešok pre autá 25m² 

- vlastné plynové kúrenie

- špajza

- bezpečnostné dvere

- skrine na mieru

- klimatizácia

- dom sa predáva zariadený

- bezproblémové parkovanie

- dostatok zelene v okolí

 

DISPOZÍCIA:

Vstupom do oplotenej prednej záhrady o veľkosti 142m² na ktorej sú vysadené okrasné dreviny vstúpime do predsiene rodinného domu. Predsieň je o veľkosti 6,7m² kde je vstavaná skriňa a z predsiene sa dostaneme do hosťovskej toalety. Obývacia izba s kuchyňou je o veľkosti 26,40 m² z ktorej je východ na prednú a zadnú záhradu. Zadná záhrada o veľkosti 57m² je oplotená, upravená a stojí na nej záhradný domček a vyvýšené záhony. Na prízemí domu vedľa kuchyne sa nachádza praktická špajza. Schodiskom sa dostaneme na vstupnú chodbu z ktorej je vstup do manželskej spálne o veľkosti takmer 14m², hosťovskej izby o veľkosti 11m² a vkusnej kúpeľne s toaletou a oknom o veľkosti 5,7m².

 

INFORMÁCIE:

Dom je štvorcového pôdorysu, jednopodlažný s obytným podkrovím bez podpivničenia a sedlovou strechou. Vstup do domu je z východnej strany a v dome sú zavedená všetky inžinierske siete ako voda, elektrika, plyn, kanalizácia.

Obvodové murivo je z keramických tvaroviek HELUZ PLUS 30 pevnostnej triedy P10. Vnútorné nenosné priečky s navrhnuté z keramických tvaroviek HELUZ 14. Celková hrúbka stropnej konštrukcie je 270 mm. Obvodové steny sú zateplené izoláciou z minerálnej vlny v hrúbke 150mm. Strop nad podkrovím je zateplený tepelnou izoláciou NOBASIL 200 + 140mm a uzavretý sadrokartónovou konštrukciou. Strecha je drevený krov s vikierom  a sklon strechy je 45°. Kvalita a izolačné vlastnosti materiálu Vám zabezpečia tiché a pokojné bývanie.

 

NÁKLADY :

- plyn 40€

- elektrika 34€

- voda 20€

 

LOKALITA:

- najbližšia autobusová zastávka: 400 metrov

- najbližšie potraviny 1 zastávka autobusom, resp. 2 minúty autom – 1,5 km

- najbližšia reštaurácia/pohostinstvo kde sa vari aj výborné denné menu – 450 metrov

- bývanie pod lesom – nenáročná a pekná prechádzka cez les na salaš -  Biofarma PRÍRODA – 25 minút (cca 2km), kde sa nachádzajú kone, ovečky, varia chutné jedlá ako na salaši – pirohy, halušky, a iné.

- LaRoc Horses – jazdecký areál s koňmi – dostupný pešou chôdzou cez les cca 10 minút

- Hrad Pajštún – 5km cez les priamo od domu

 

CENA:

269 990,-EUR

Celková cena domu je vrátane realitného a právneho servisu. V prípade potreby Vám vieme zabezpečiť bezplatne hypotekárne poradenstvo.

Páči sa Vám naša prezentácia? Aj Vám radi pomôžeme s predajom, prenájmom Vašej nehnuteľnosti.

© Fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Prom Real.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
252 m2
Úžitková plocha:
77 m2
Stav:
novostavba
Terasa:
áno
Špajza:
áno
Rok kolaudácie:
2018
Terasa plocha:
34 m2
Počet terás:
2
Vykurovanie - lokálne:
áno

Virtuálna prehliadka

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Ivan Kormúth

Ivan Kormúth

Realitný špecialista

Licencovaný realitný maklér  

Realitám ako aj poisťovníctvu sa venujem roky a základom úspešného predaja je  byť slušný, otvorený, diskrétny, profesionálny, empatický, ľudský a etický.

Úspechom v predaji je v prvom rade spokojnosť klientov ako predávajúcich, tak i kupujúcich. Pravidelné vzdelávanie v realitnom sektore ako aj roky praxe zaručujú pokojné a úspešné zavŕšenie predaja Vašej nehnuteľnosti.

Množstvo klientov s ktorými som v kontakte aj niekoľko rokov po úspešných predajoch a ich odporúčanie novým klientom je známkou ich spokojnosti a kvalite mnou ponúkaných služieb. Moju prácu najlepšie vystihuje spokojnosť klientov a ich recenzie ktoré sú verejné. 

Teším sa na našu spoluprácu.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti