Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

REZERVOVANÉ Predaj 2i klimatizovaného bytu v srdci Rače

Ulica: Žarnovická
Mestská časť: Rača
Obec: Bratislava-Rača
Okres: Bratislava III
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt
Rezervované

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj moderný, klimatizovaný dvojizbový byt po vkusnej rekonštrukcii. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou s účelne a výborne riešenou zmenou dispozície. Samozrejmosťou je výmena elektroinštalácie, rozvodov vody a odpadu, stierok, maľby, plávajúcich podláh, dlažby, sanity, kuchynskej linky, značkových interiérových a bezpečnostných dverí. Znížené stropy s moderným LED osvetlením zabezpečujú skutočne nízke mesačné náklady.

Byt sa nachádza na 3. poschodí z 13. K bytu prislúcha pivničná kobka na prízemí bytového domu. Byt pozostáva z priestrannej vstupnej chodby so vstavanou skriňou s dostatkom úložného priestoru. Chodba vedie do menšej nepriechodnej spálne, samostatného WC a samostatnej kúpeľne. Presvetlená klimatizovaná obývacia izba spojená s kuchyňou a jedálenským kútom ponúka dostatok priestoru. Kuchynská linka ponúka všetky kvalitné zabudované spotrebiče, vrátane veľkej umývačky riadu.

Byt sa po dohode predáva zariadený.

Byt je vhodný pre jednotlivca, aktívny mladý pár či ako vynikajúca investičná príležitosť. Nachádza sa v obľúbenej, vyhľadávanej lokalite, orientovaný do tichého vnútrobloku s priamym výhľadom na Karpaty.

Bytový dom prešiel kompletnou rekonštrukciou interiéru spoločných priestorov, vrátane výmeny výťahov, a exteriéru so zateplením. Okolie bytu ponúka dostatok zelene, vynikajúcu občiansku vybavenosť, detskú škôlku a Billu priamo pod bytovým domom, bezproblémové MHD a vlakové spojenie na rôzne smery. V okolí sú základné školy, obchody, ihriská, reštaurácie, kaviarne, obchodné stredisko Púchovská a zdravotné stredisko Tbiliská. Parkovanie je možné na veľkom parkovisku priamo pred bytovým domom.

Výmera: 38 m² Orientácia: západná Stav: po kompletnej rekonštrukcii v roku 2019 V byte je nová rozvodná skriňa, stúpačky, vodomer menený v celom bytovom dome, plyn do bytu zastavený, avšak možnosť spätného napojenia (predpríprava).

Vlastnosti

Status:
rezervované
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
38 m2
Zastavaná plocha:
38 m2
Stav:
úplne prerobený
Rok poslednej rekonštrukcie:
2019
Pozícia:
vyššie poschodie
Celková plocha:
38 m2

Virtuálna prehliadka

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Adam Glváč

Adam Glváč

Realitný špecialista

  • Slovensky
  • English

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti