Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Predaj Mobilný dom 2 izbový kompletne zariadený 39 m2 tvar L - priestor s dušou

Interné ID: MOBILNÝ DOM
Obec: Svätý Jur
Okres: Pezinok
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Mobilný dom
59 000 €
cena s DPH

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária Prom real ponúka exkluzívne na predaj mobilný rodinný dom 2  izbový s úžitkovou plochou 39 m2, kompletne zariadený v tvare "L" z konceptu "priestor s dušou". 

Mobilný dom je v stave nový, nebol využívaný len minimálne, predáva prvý majiteľ, ktorý ho má 1 rok v absolútnom top stave. 

Dispozícia:

- vstup do mobilného domu zabezpečujú bezpečnostné dvere, pričom v tejto časti modulu sa nachádza obývacia časť prepojená s kuchynskou časťou,

- v chodbičke je vybudovaná kúpelňa so sprchou a wc, 

- samostatná spálňa s manželskou posteľou s úložným priestorom. 

Celý priestor je obložený drevom, kompletne zariadená kuchynská linka s elektrickou dvojplatňou a priestor pre menšiu chladničku, skinky, poličky je tu dostatočný úložný priestor. Do tejto časti je možné podľa potreby umiesniť aj  jedálenský stôl pre 2 - 4 osoby. 

Mobilný dom disponuje nádherným vizuálnym vzhľadom, celý drevený s dvoma veľkými okrúhlimi oknami pre príjemný výhľad, je celý presvetlený, je tu príprava a možnosť dokurovania krbom.  

Dom pochádza z konceptu "Priestor s dušou" spojením dvoch modulov z radu "Harmónia". 

Veľkou výhodou je, že je zariadený, okamžite k dispozícii na prevoz, stačí sa napojiť na elektriku, vodu, kanalizáciu a bývate. 

Pozrite si našu 3D prehliadku a ak chcete priestor s dušou zažiť, kontaktujte ma na osobnú obhliadkuk na tel.č. 0905 637 376. 

Rodinný mobilný dom sa nachádza vo Svätom Juri, okres Pezinok. 

Cena mobilného domu je 59.000,- EUR aj so zariadením + doprava. 

 

 

 

 

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Podlahová plocha:
39 m2
Stav:
novostavba
Počet izieb:
2
Celková plocha:
39 m2
Vykurovanie - lokálne:
áno
Káblová TV:
áno

Virtuálna prehliadka

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Andrea Stránska

Ing. Andrea Stránska

Realitný špecialista

  • Slovensky
  • Magyar
  • English

Andrea Stránska, realitný špecialista

Profesionalita, trpezlivosť, úcta a empatia, korektnosť a zodpovedný prístup sú hodnoty, ktorými sa riadim celý svoj pracovný profesionálny život. Aj to je jeden z dôvodov, prečo som sa rozhodla stať sa členom tímu Prom real. Počas môjho 18 ročného pôsobenia v podnikateľskej sfére som získala odborné zručnosti v oblasti realít, skúsenosti s predajom bytov a nebytových priestorov, predajom domov a rôznych pozemkov, viníc, zámku, prenájmom bytových a nebytových priestorov. Pracovala som aj na menších developerských projektoch a mám skúsenosti v oblasti financovania nehnuteľností. Veľmi rada pracujem s ľuďmi a pomáham im splniť ich očakávania. Ak máte radi profesionálny a ľudský prístup a potrebujete poradiť, neváhajte ma kontaktovať.

Teším sa na stretnutie s Vami.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti