We use cookies

We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from. More info

Rodinný dom s krásnym pozemkom 4.822 m2, Kostolné-Babulicov Vrch

City district: Babulicov Vrch
City/Town: Kostolné
District: Myjava
County: Trenčiansky kraj
Category: Houses
Type: Sale
House type: Family house
250 000 €

Property description

PROM REAL má pre Vás na predaj veľký rodinný dom obci Kostolné - Babulicov Vrch časť U Tížikov. Dom je v dobrom technickom stave s možnosťou okamžitého nasťahovania. Spolu s domom sa predáva taktiež hospodárska budova a krásny pozemok s nádhernými výhľadmi. Pozemok má potenciál taktiež rozčlenenia na menšie časti. Na dvore sa nachádzajú hospodárske budovy.
Samotný dom je z časti podpivničený, Prízemie tvorí kuchyňa, obývacia izba, spálňa, samostatné WC a kúpeľňa, technická časť ako sú špajza, sklad a ďaľšia kúpeľňa. Na prízemí nájdeme ešte  miestnosť so samostatným vchodom z vonku. Nie veľkými technickými úpravami sa dá z nej vytvoriť samostatná bytová jednotka. Poschodie pozostáva z dvoch samostatných izieb, chodby, schodiska a povalovej časti.

Dom bol postupne rekonštruovaný, vrátane kúpelňe, kúrenia, okien, elektroinštalácií, kuchynskej linky. Je v dobrom technickom stave s možnosťou okamžitého nasťahovania. 

Osada U Tížikov, obec Kostolné časť Babulicov vrch je vsadená do prostredia krásnej prírody Myjavských kopaníc. Vzdialenosť do okresného mesta Myjava len 8 km. Nová asfaltová príjazdová cesta. 

VÝHODY:
- tichá lokalita v krásnom prostredí s dobrou dobpravnou dostupnosťou
- krásny slnečný pozemok vhodný na pestovanie, chov zvierat
- dom v dobrom technickom stave s možnosťou okamžitého nasťahovania

CENA: 250.000 €

V prípade záujmu o obhliadku ma môžete kontaktovať na:

Ing. Alena Vančová, tel.: 0904 854 774 vancova@promreal.sk

Features

Status:
active
Ownership:
personal
Land area:
4822 m2
Ground type:
mostly flat
Type:
partly re-made
Number of rooms:
5
Balcony:
yes
Terrace:
yes
Cellar:
yes
Pantry:
yes
Technical room:
yes
Total area:
200 m2
Central:
yes

Virtual tour

Mortgage Calculator

Show on map

Broker

Ing. Alena Vančová

Ing. Alena Vančová

licencovaný realitný špecialista

  • Slovensky
  • lrm
  • narks

Realitám sa naplno venujem 9 rokov. Patrím k tým šťastným, ktorých práca naozaj baví a napĺňa. Spoľahlivosť, kvalitne odvedená práca, korektné jednanie a ľudský prístup je pre mňa prioritou pri každom predaji. S klientami si budujem dlhodobé a priateľské vzťahy.

Vďaka mojim dlhoročným skúsenostiam, špičkovému právnemu servisu a za použitia najmodernejších technológií pri prezentácií nehnuteľností môžete aj vy s radosťou predaj nehnuteľnosti zveriť do mojich rúk.
Teším sa na stretnutie s Vami.

We will be happy to advise you

Similar properties