We use cookies

We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from. More info

Krásny stavebný pozemok na predaj 1041 m2 Pezinok

Street: Pezinok
City/Town: Pezinok
District: Pezinok
County: Bratislavský kraj
Category: Land
Type: Sale
Land type: Land – for living
Other:
319 000 €

Property description

Ponúkame Vám na predaj krásny stavebný pozemok nachádzajúci sa na konci tichej ulice, ktorý Vám poskytne dostatočný priestor pre Váš rodinný život a zároveň dodá pocit súkromia.

Veľkou výhodou je, že pozemok je upravený, ohraničený plotom a dostatočne veľký 1041 m2 a tak svojmu novému majiteľovi zabezpečí možnosť realizácie podľa vlastných predstáv ale aj dostatok miesta pre oddych a relax.

VÝHODY :
- tichá ulica a súkromie
- upravený veľký pozemok
- výborná dostupnosť na diaľnicu (15min) alebo na Záhorie (25min)

LOKALITA :
Pezinok je vinohradnícke mesto na úpätí Malých Karpát s rôznymi možnosťami na turistiku, cykloturistiku, jazdu na koni a príjemný oddych. 
V meste sa konajú rôzne kultúrne a spoločenské podujatia vrátane pezinského vinobrania alebo vínnej cesty, má priame autobusové a železničné spojenie s Bratislavou. Kompletná občianska vybavenosť mesta ako škôlky, základné a stredné školy vrátane gymnázia a obchodnej akadémie, MHD, zdravotné stredisko, nemocnica, lekárne, supermarkety (Jednota, Billa, Kaufland, Lidl, TESCO), nákupné centrá (Mólo, Plus), plaváreň, wellness štúdiá a fitness centrá.

CENA :
Cena za pozemok je 319.000 €
Uvedená predajná cena je konečná a zahŕňa poplatky za vypracovanie prevodovej zmluvy a návrhu na vklad vlastníckeho práva advokátskou kanceláriou ako aj úhradu správneho poplatku, za podanie návrhu na vklad vlastníckeho práva na príslušnom katastrálnom úrade.

Ak Vás naša ponuka zaujala, budeme radi keď nás kontaktujete za účelom doplňujúcich informácií k tejto nehnuteľnosti, prípadne dohodnutia si obhliadky.
0911805154
lederleitner@promreal.sk

Finálna cena sa môže odlišovať podľa záujmu o nehnuteľnosť.
© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Prom Real.

Features

Status:
active
Ownership:
personal
Land area:
1041 m2
Ground type:
flatland
Territory:
Intravilan
Total area:
1041 m2
Utilities:
yes
Internet:
yes

Show on map

Broker

Matúš Lederleitner

Matúš Lederleitner

Realitný poradca

We will be happy to advise you

Similar properties