We use cookies

We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from. More info

Veľký 3 izbový byt 80 m2+parkovanie, Trenčianske Bohuslavice

City/Town: Trenčianske Bohuslavice
District: Nové Mesto nad Váhom
County: Trenčiansky kraj
Category: Apartments
Type: Sale
Apartment type: Two bedroom apartment
115 000 €

Property description

PROM REAL má pre Vás  zaujímavú ponuku 3 izbového bytu v obci Trenčianske Bohuslavice. Nachádza sa na 2/4 poschodí bez výťahu. K bytu patrí ešte 8 m2 večľká pivnica, lódžia a parkovacie miesto na pozemku vo vlastníctve bytového domu. Len samotná výmera bytu je 80 m2.
Byt prešiel čiastočnou rekonštrukcio a je okamžite obývateľný. Menené boli okná za plastové, plávajúce podlahy, kuchynská linka kúpeľňa s WC.

Bytový dom dom je zateplený s oploteným pozemkom. Dispozične je byt veľmi dobre riešený. Veľká vstupná chodba so vstupom na WC a kúpeľne, 2x samostatná izba, kuchyňa so špajzou pri obývacej izbe s východm na balkón.
Najväčšími výhodami sú:
- výborné dispozičné riešenie
- možnosť okamžitého nasťahovania
- tichá lokalita v obci s dobrou občianskou vybavenosťou /škola, škôlka, obchod, reštaurácie, zdravotné stredisko/ v blízkosti Nového mesta nad Váhom 10 minút, Trenčín 20 minút jazdy autom

CENA: 115.000 EUR

V prípade záujmu o obhliadku ma môžete kontaktovať na:

Ing. Alena Vančová, TEL: 0904 854 774 vancova@promreal.sk

Features

Status:
active
Ownership:
personal
Usable area:
80 m2
Type:
partly re-made
Number of rooms:
3
Building type:
panel building
Loggia:
yes
Cellar:
yes
Pantry:
yes
Position:
higher floor
Floor:
2
Cellar area:
8 m2
Central:
yes

Virtual tour

Mortgage Calculator

Show on map

Broker

Ing. Alena Vančová

Ing. Alena Vančová

licencovaný realitný špecialista

  • Slovensky
  • lrm
  • narks

Realitám sa naplno venujem 9 rokov. Patrím k tým šťastným, ktorých práca naozaj baví a napĺňa. Spoľahlivosť, kvalitne odvedená práca, korektné jednanie a ľudský prístup je pre mňa prioritou pri každom predaji. S klientami si budujem dlhodobé a priateľské vzťahy.

Vďaka mojim dlhoročným skúsenostiam, špičkovému právnemu servisu a za použitia najmodernejších technológií pri prezentácií nehnuteľností môžete aj vy s radosťou predaj nehnuteľnosti zveriť do mojich rúk.
Teším sa na stretnutie s Vami.

We will be happy to advise you

Similar properties