We use cookies

We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from. More info

PREDANÉ Na predaj stavebný pozemok Pezinok

Street: Limbašská cesta
City district: Grinava
City/Town: Pezinok
District: Pezinok
County: Bratislavský kraj
Category: Land
Type: Sale
Land type: Land – for living
Other:
Price at agency

Property description

PREDANÉ Exkluzívne Vám ponúkame na predaj stavebný pozemok v Pezinku časť Grinava s výhľadom na Malé Karpaty a okolité vinohrady s inžinierskymi sieťami pri pozemku.

Celkový rozmer predávaného pozemku je 411 m2. Podľa ÚPI možnosť zastavať do 102 m2 pozemku s dvomi podlažiami.

Na blízko pešou chôdzou obchody a služby a taktiež autobusové zastávky. Do 10-15min. na pešo vlaková zastávka.

Podľa ÚPI (na vyžiadanie k nahliadnutiu)
Z hľadiska funkčného využitia je pozemok súčasťou urbanistického bloku 18-31 OÚ - RD Obytné územie - rodinné domy
Podlažnosť : 2
Koeficient zastavania : 0,25
Koeficient zelene : 0,50

V časti Pezinok-Grinava je v riešení budovanie kanalizácie, ktoré by sa malo realizovať v období 2024/25.
Na predávanom pozemku, sa nachádza vybudovaná vodovodná šachta, cez ktorú je napojený na vodu vedľa stojaci rodinný dom a pozemok sa predáva s týmto vecným bremenom vodovodnej prípojky.
Inžierske siete elektrina a plyn sa nachádzajú pri pozemku vedľa rodinného domu, odkiaľ je možné sa na ne pripojiť.
Pozemok je ohraničený murovaným plotom a aktuálne nieje vytvorený priamy prístup na pozemok autom, ktorý si v prípade potreby bude musieť nový vlastník zrealizovať vo svojej réžii. Priamo na pozemok je sa možné dostať cez zatváraciu bránu a pri pozemok cez spevnenú cestu, ktorá je vo vlastníctve Slovenskej republiky a Mesta Pezinok.
Mesto Pezinok plánuje v okolí pozemku vybudovať cyklistickú trasu, ktorá by mala viesť do Limbachu.

LOKALITA :
Pezinok je vinohradnícke mesto na úpätí Malých Karpát s rôznymi možnosťami na turistiku, cykloturistiku, jazdu na koni a príjemný oddych, zároveň vzdialené od Bratislavy iba na 15 minút.
V meste sa konajú rôzne kultúrne a spoločenské podujatia vrátane pezinského vinobrania alebo vínnej cesty, má priame autobusové a železničné spojenie s Bratislavou. Kompletná občianska vybavenosť mesta ako škôlky, základné a stredné školy vrátane gymnázia a obchodnej akadémie, MHD, zdravotné stredisko, nemocnica, lekárne, supermarkety (Jednota, Billa, Kaufland, Lidl, TESCO), nákupné centrá (Mólo, Plus), plaváreň, wellness štúdiá a fitness centrá.

CENA :
Cena za pozemok je 119.000 €
Uvedená predajná cena je konečná a zahŕňa poplatky za vypracovanie prevodovej zmluvy a návrhu na vklad vlastníckeho práva advokátskou kanceláriou ako aj úhradu správneho poplatku, za podanie návrhu na vklad vlastníckeho práva na príslušnom katastrálnom úrade.

NÁZOR MAKLÉRA :
Táto ponuka je možnosť získať pozemok vo výbornej lokalite za naozaj atraktívnu cenu. Táto cena sa síce odráža od skutočností, ktoré sú s predmetným pozemkom späté, ale tie nijako nebránia možnosti zrealizovať si svoje bývanie v rodinnom dome v meste Pezinok. Umiestnenie pozemku zabezpečuje dostupnosť na pešo nielen ku všetkým potrebným obchodom a službám ale aj k zástavkám na autobus alebo vlak. Miesto, kde sa pozemok nachádza je tak isto podľa môjho názoru svojou polohou vhodné aj na prípadné vybudovanie prevádzky na podnikanie.

Ak Vás naša ponuka zaujala, budeme radi keď nás kontaktujete za účelom doplňujúcich informácií k tejto nehnuteľnosti, prípadne dohodnutia si obhliadky.
0911805154
lederleitner@promreal.sk

Finálna cena sa môže odlišovať podľa záujmu o nehnuteľnosť.
© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Prom Real.

Features

Status:
active
Ownership:
personal
Land area:
411 m2
Ground type:
flatland
Territory:
Intravilan
Total area:
411 m2
Utilities:
yes
Water:
yes
Electric:
yes
Gas:
yes
Sewage:
yes
Internet:
yes

Show on map

Broker

Matúš Lederleitner

Matúš Lederleitner

Realitný poradca

We will be happy to advise you

Similar properties