We use cookies

We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from. More info

Predaj Mobilný dom 2 izbový kompletne zariadený 39 m2 tvar L - priestor s dušou

Internal ID: MOBILNÝ DOM
City/Town: Svätý Jur
District: Pezinok
County: Bratislavský kraj
Category: Houses
Type: Sale
House type: Mobile house
59 000 €
cena s DPH

Property description

Realitná kancelária Prom real ponúka exkluzívne na predaj mobilný rodinný dom 2  izbový s úžitkovou plochou 39 m2, kompletne zariadený v tvare "L" z konceptu "priestor s dušou". 

Mobilný dom je v stave nový, nebol využívaný len minimálne, predáva prvý majiteľ, ktorý ho má 1 rok v absolútnom top stave. 

Dispozícia:

- vstup do mobilného domu zabezpečujú bezpečnostné dvere, pričom v tejto časti modulu sa nachádza obývacia časť prepojená s kuchynskou časťou,

- v chodbičke je vybudovaná kúpelňa so sprchou a wc, 

- samostatná spálňa s manželskou posteľou s úložným priestorom. 

Celý priestor je obložený drevom, kompletne zariadená kuchynská linka s elektrickou dvojplatňou a priestor pre menšiu chladničku, skinky, poličky je tu dostatočný úložný priestor. Do tejto časti je možné podľa potreby umiesniť aj  jedálenský stôl pre 2 - 4 osoby. 

Mobilný dom disponuje nádherným vizuálnym vzhľadom, celý drevený s dvoma veľkými okrúhlimi oknami pre príjemný výhľad, je celý presvetlený, je tu príprava a možnosť dokurovania krbom.  

Dom pochádza z konceptu "Priestor s dušou" spojením dvoch modulov z radu "Harmónia". 

Veľkou výhodou je, že je zariadený, okamžite k dispozícii na prevoz, stačí sa napojiť na elektriku, vodu, kanalizáciu a bývate. 

Pozrite si našu 3D prehliadku a ak chcete priestor s dušou zažiť, kontaktujte ma na osobnú obhliadkuk na tel.č. 0905 637 376. 

Rodinný mobilný dom sa nachádza vo Svätom Juri, okres Pezinok. 

Cena mobilného domu je 59.000,- EUR aj so zariadením + doprava. 

 

 

 

 

 

Features

Status:
active
Ownership:
personal
Built-up area:
39 m2
Type:
new Building
Number of rooms:
2
Total area:
39 m2
Local:
yes
Cable TV:
yes

Virtual tour

Mortgage Calculator

Show on map

Broker

Ing. Andrea Stránska

Ing. Andrea Stránska

Realitný špecialista

  • Slovensky
  • Magyar
  • English

Andrea Stránska, realitný špecialista

Profesionalita, trpezlivosť, úcta a empatia, korektnosť a zodpovedný prístup sú hodnoty, ktorými sa riadim celý svoj pracovný profesionálny život. Aj to je jeden z dôvodov, prečo som sa rozhodla stať sa členom tímu Prom real. Počas môjho 18 ročného pôsobenia v podnikateľskej sfére som získala odborné zručnosti v oblasti realít, skúsenosti s predajom bytov a nebytových priestorov, predajom domov a rôznych pozemkov, viníc, zámku, prenájmom bytových a nebytových priestorov. Pracovala som aj na menších developerských projektoch a mám skúsenosti v oblasti financovania nehnuteľností. Veľmi rada pracujem s ľuďmi a pomáham im splniť ich očakávania. Ak máte radi profesionálny a ľudský prístup a potrebujete poradiť, neváhajte ma kontaktovať.

Teším sa na stretnutie s Vami.

We will be happy to advise you

Similar properties