We use cookies

We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from. More info

Sale Development land, Development land, Zlatovská, Trenčín, Slovakia

Internal ID: 031-7116
Street: Zlatovská
City/Town: Trenčín
District: Trenčín
County: Trenčiansky kraj
Category: Spaces
Type: Sale
Object type: Business spaces
1 600 000 €

Property description

TOP PONUKA PRE DEVELOPEROV! TOP LOKALITA!!! OKAMŽITÁ REALIZÁCIA!!!!

Realitná kancelária Prom real ponúka na predaj stavebné pozemky o rozlohe 5 273 m2 vedené na liste vlastníctva ako zastavaná plocha a nádvorie, na ktorých sa nachádzajú dve budovy tzv. budova obchodu a služieb BIANCA situované vo výbornej lokalite v Trenčíne - Zámostie na Zlatovskej ulici. Na predmetné nehnuteľnosti bol vypracovaný projekt "BIANKA v Trenčíne - rekonštrukcia a dostavba objektu" a vydané stavebné povolenie, ktoré je k dispozícii na vyžiadanie.

V rámci projektu ide o prestavbu polyfunkčného objektu s čiastočným podpivničením, pričom má byť vytvorený polyfunkčný objekt, v ktorom budú v suterénnych priestoroch umiestnené garáže, sklady a obchodná prevádzka (napr. bar), na prízemí budú umiestnené obchodno-predajné prevádzky a na horných podlažiach budú umiestnené byty na bývanie. V rámci výstavby sa má vytvoriť 30 - 60 bytov - 3 obytné podlažia v časti dostavba. Súčasťou výstavby má byť aj vybudovanie parkovacích miest pre obyvateľov domu a návštevníkov. Z zmysle územno-plánovacej informácie je možné zvýšiť počet výstavby bytov.

Ide o top lokalitu, kde sú už vybudované bytové domy a komplexná občianska vybavenosť (škola cca 200 metrov, obchodný dom cca 100 metrov, hneď pri ceste cyklotrasa a dostupnosť pešo do centra Trenčína cca 20 minút), zároveň záujemca má okamžite k dispozícii stavebné povolenie a môže projekt realizovať v krátkom čase ako výbornú investičnú príležitosť.

Podľa územno-plánovacej informácie je koeficient zastavanosti určený maximálne na 55%.

Územno-plánovacia informácia, stavebné povolenie ako aj pripravený projekt sú dispozícii na vyžiadanie.

Na pozemku sa nachádzajú všetky inžinierske siete.

V prípade záujmu a pre viac informácií kontaktujte realitného poradu Ing. Andrea Stránska, tel. 0905 637 376.
 

Features

Status:
active
Ownership:
corporate
Type:
original condition
Total area:
5273 m2
Utilities:
yes
Water:
yes
Electric:
yes
Gas:
yes
Sewage:
yes
On land - water supply:
yes

Mortgage Calculator

Show on map

Broker

Ing. Andrea Stránska

Ing. Andrea Stránska

Realitný špecialista

  • Slovensky
  • Magyar
  • English

Andrea Stránska, realitný špecialista

Profesionalita, trpezlivosť, úcta a empatia, korektnosť a zodpovedný prístup sú hodnoty, ktorými sa riadim celý svoj pracovný profesionálny život. Aj to je jeden z dôvodov, prečo som sa rozhodla stať sa členom tímu Prom real. Počas môjho 18 ročného pôsobenia v podnikateľskej sfére som získala odborné zručnosti v oblasti realít, skúsenosti s predajom bytov a nebytových priestorov, predajom domov a rôznych pozemkov, viníc, zámku, prenájmom bytových a nebytových priestorov. Pracovala som aj na menších developerských projektoch a mám skúsenosti v oblasti financovania nehnuteľností. Veľmi rada pracujem s ľuďmi a pomáham im splniť ich očakávania. Ak máte radi profesionálny a ľudský prístup a potrebujete poradiť, neváhajte ma kontaktovať.

Teším sa na stretnutie s Vami.

We will be happy to advise you

Similar properties