We use cookies

We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from. More info

Sale Agrarian and forest land, Agrarian and forest land, Centrum, Hume

Internal ID: 031-711396
Street: Centrum
City/Town: Kamienka
District: Humenné
County: Prešovský kraj
Category: Land
Type: Sale
Land type: Arable land
25 000 €
vrátane provízie RK
Exclusive offer
Exclusive offer

Property description

Realitná kancelária Prom real ponúka na predaj pozemky - orná pôda a trvalý trávny porast spolu vo výmere 18 445 m2, pričom sa jedná o rôzne parcely (15 ks parciel, v priemere od cca 700 až cca 2 700 m2), ktoré sa nachádzajú v katastrálnom území Kamienka, okres Humenné. Jedná sa o pozemky - parcely katastra "E", vlastníctvo v 1/1, pričom časť z týchto pozemkov sa nachádza aj blízko obce Kamienka, časť z nich blízko cesty.

Kúpa týchto pozemkov je výhodná ako investícia, nakoľko v súčasnosti sa ide realizovať komasácia, t.j. sceľovanie pozemkov, prípadne je možné ich využiť na zlúčenie a zámenu, nakoľko sú to pozemky vysporiadané v osobnom vlastníctve (nie urbariát).

Lokalita:

Obec Kamienka sa nachádza v okrese Humenné. Je to malá útulná tichá dedinka obklopená horami na severnom úpätí pohoria Vihorlatu v malebnom údolí. Pohorie v tejto lokalite patrí medzi najlesnatejšie na Slovensku. Dedinka je doslova ukrytá v nádhernej prírode a lesoch len 10 km od okresného mesta Humenné.

Pozemky budú zaujímavou investíciou aj pre milovníkov poľovníctva.

Uprednostňujeme predaj ako celok, za výhodnú cenu: 25.000,- EUR už so zahrnutou odmenou realitnej kancelárie a nadobudnete až 18 445 m2.

Pre bližšie informácie kontaktujte realitného makléra: Ing. Andrea Stránska, 0905 637 376, e-mail: stranska@promreal.sk

 

Features

Status:
active
Ownership:
personal
Land area:
18445 m2

Show on map

Broker

Ing. Andrea Stránska

Ing. Andrea Stránska

Realitný špecialista

  • Slovensky
  • Magyar
  • English

Andrea Stránska, realitný špecialista

Profesionalita, trpezlivosť, úcta a empatia, korektnosť a zodpovedný prístup sú hodnoty, ktorými sa riadim celý svoj pracovný profesionálny život. Aj to je jeden z dôvodov, prečo som sa rozhodla stať sa členom tímu Prom real. Počas môjho 18 ročného pôsobenia v podnikateľskej sfére som získala odborné zručnosti v oblasti realít, skúsenosti s predajom bytov a nebytových priestorov, predajom domov a rôznych pozemkov, viníc, zámku, prenájmom bytových a nebytových priestorov. Pracovala som aj na menších developerských projektoch a mám skúsenosti v oblasti financovania nehnuteľností. Veľmi rada pracujem s ľuďmi a pomáham im splniť ich očakávania. Ak máte radi profesionálny a ľudský prístup a potrebujete poradiť, neváhajte ma kontaktovať.

Teším sa na stretnutie s Vami.

We will be happy to advise you

Similar properties