We use cookies

We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from. More info

Sale Family house, Family house, Pezinok, Slovakia

Internal ID: 001-723
Street: Limbašská cesta
City/Town: Pezinok
District: Pezinok
County: Bratislavský kraj
Category: Houses
Type: Sale
House type: Family house
1 140 000 €

Property description

PREDAJ iba u nás Vila v Limbachu

501 m2 úžitková plocha
631 m2 zastavaná plocha
4354 m2 plocha pozemku

VÝHODY
+veľká vila (8 izieb) v super lokalite Limbachu
+vnútorný bazén, sauna..
+vonkajšie jazero a krásna záhrada
+ tenisový kurt

Príslušenstvo domu:
Nepodpivničený rodinný dom s obytným podkrovím kolaudovaný v roku 2001 ako dvojbytový dom. Pri dome je namiesto pivníc samostatný hospodársky objekt s plochou 86 m2. Dom je postavený na južnom svahu, na veľkom pozemku v zabývanej, pokojnej časti Machergut I.

Na 1.NP
sa nachádza vstupná chodba so schodiskom do samostatnej podkrovnej časti, obývačka s kuchyňou, špajza a schody do hlavnej podkrovnej časti domu, pracovňa, zimná záhrada, interiérový bazén so saunou a fitness, WC, sprcha, kotolňa. Zo vstupnej chodby sa ide do práčovňe, WC, trojgaráže.
Z chodby je samostatný výstup do zadnej časti dvora so záhradou rovnako aj z obývačky, zimnej záhrady a bazéna.

Na 2.NP
v samostatnej podkrovnej časti, s potenciálom samostatnej bytovej jednotky, sú tri izby, kúpeľňa s WC a chodba s výstupom do loggie.
V hlavnej podkrovnej časti je zo spoločnej chodby vstup do troch izieb, dvoch šatníkov a kúpeľne s WC. Z dvoch izieb je výstup do loggie.

Dom je tehlový, zateplený, má sedlovú strechu s krytinou Bramac, je vykurovaný dvoma kotlami Viessmann cez podlahové, radiátorové a konvektorové koncové prvky. Má zabudované rozvody pre klimatizáciu.
V interiéri sú použité kvalitné materiály - okná Internorm - drevo resp. plast
s vonkajším hliníkovým krytím, masívne dubové parkety, kuchyňa z talianského nábytku so spotrebičmi Miele, centrálne vysávanie.

Záhrada:
S nepopierateľným duchom miesta. Bohato a vkusne vysadená v rokoch 2001 a 2002,
v upravenom teréne s opornými múrmi, pravidelne udržiavaná. Je veľkoryso riešená, jej súčasťou je prístrešok s krbom a pecou, jazero s plochou cca 120 m2 a objemom asi 80 m3 s mechanickou a biologickou filtráciou, tenisový kurt, hospodársky objekt vo svahu so zelenou strechou. Okrem okrasnej, oddychovej časti obklopenej zeleňou, intímne orientovanej do vnútorného dvora má aj úžitkovú časť s ovocnými stromami, viničom a kermi - černice, maliny, ríbezle. Má aj vlastnú studňu využívanú na zavlažovanie. Oplotená bola po celom obvode v roku 2001 a 2002.

Dostupnosť cieľov:
21 km - Letisko M.R.Štefanika Bratislava
22 km - Hlavná železničná stanica Bratislava
26 km - Autobusová stanica Mlynské Nivy, Bratislava
16 km - D1 Senec
17 km - Pezinská Baba
44 km - Trnava
81 km - Nitra

CENA
Vila so záhradou 4354m2 aktuálne znížená cena 1 140 000 €. K tejto výmere je ešte možné prikúpiť ďalšiu časť záhrady s potenciálom samostatného stavebného pozemku.

Features

Status:
active
Ownership:
personal
Land area:
4354 m2
Usable area:
501 m2
Built-up area:
631 m2
Type:
Fully re-made
Number of rooms:
8
Number of overhead floors:
2
Total area:
631 m2

Mortgage Calculator

Show on map

Broker

Ing. Michal Kolenčík

Ing. Michal Kolenčík

CEO, licencovaný realitný špecialista

  • Slovensky
  • Česky
  • English
  • Polskie
  • lrm
  • narks

Volám sa Ing. Michal Kolenčík, som zakladateľom a realitným špecialistom z realitnej kancelárie Prom real.

Už 15 rokov sa venujem práci s ľuďmi v rôznych odvetviach. Pred 9 rokmi som sa rozhodol otvoriť realitnú kanceláriu Prom real v meste Pezinok a začal sa realitám venovať naplno. Od tej chvíle som sa plne venoval realitnej oblasti a môj entuziazmus a oddanosť práci nám rýchlo priniesli výnimočné výsledky.

Sme hrdí na to, že sme medzi top hráčmi na trhu v Pezinku a širokom okolí. Naša expanzia pokračuje, s pobočkami v Bratislave a Trenčíne, a s aktuálnymi plánmi otvárať nové pobočky v ďalších mestách.

Od samého začiatku som si kládol za cieľ poskytovať služby na najvyššej úrovni, a preto spolupracujeme s odborníkmi v obore. Naša realitná kancelária je hrdým členom NARKS a Združenia realitných kancelárií Slovenska.

We will be happy to advise you

Similar properties